Oglinda rotunda aurie, Ø 50 cm

  • Oglinda rotunda aurie, Ø 50 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 50 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 50 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 50 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 50 cm
499,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 72% (360,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O oglindă într-un cadru auriu, decorativ - eleganță și mărire optică a spațiului. Mărirea optică a spațiului: O oglindă cu dimensiunile de Ø 50 cm este perfectă pentru încăperile mai mici în care dorim să creăm impresia unui spațiu mai mare. Datorită reflexiei luminii, oglinda extinde optic interiorul, creând efectul de mărire. Ușor de asamblat: Oglinda are un cârlig pe spate pentru o instalare ușoară. O poți agăța cu ușurință pe perete și te bucuri de un accent decorativ în interiorul tău. Rama aurie decorativa: Rama aurie din jurul oglinzii adauga un plus de eleganta si este un element decorativ care va imbogati aspectul sufrageriei, dormitorului sau dressingului. Rama este atrăgătoare și oferă camerei un aspect luxos. Însuflețirea interiorului: O oglindă decorativă într-un cadru auriu este o modalitate excelentă de a însufleți interiorul. Reflectarea luminii de pe rama aurie și suprafața oglinzii luminează camera, adăugând mai multă lumină și strălucire. Nu este doar o oglindă funcțională, ci și un element decorativ unic care va sublinia stilul interiorului tău.
Cod produs
78013
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
51,5
Latime (cm)
2,7
Inaltime (cm)
50,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel