Set 3 organizatoare din lemn

  • Set 3 organizatoare din lemn
Set 3 organizatoare din lemn
Set 3 organizatoare din lemn
Set 3 organizatoare din lemn
Set 3 organizatoare din lemn
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizatoare din lemn - set 3 bucati

  • Organizatoare din lemn, set 3 bucati: Fabricate din lemn de paulownia de 7,5 mm. Setul include 2 cutii mici de 24x16,5x10,5 cm si 1 cutie mare de 36x26x12 cm. Întregul set cântărește 815 g.
  • Fabricate din lemn de paulownia: Cutiile sunt realizate din lemn natural de paulownia, care este durabil și rezistent la deteriorare.
  • Trei dimensiuni diferite: Setul include 2 cutii mici și 1 cutie mare, ceea ce permite o varietate de utilizări și organizarea diferitelor articole. Cutiile sunt ideale pentru depozitarea și organizarea lucrurilor precum bijuterii, obiecte mici sau documente.
  • Soluții practice: Cutiile au mânere confortabile, datorită cărora le puteți transporta cu ușurință. În plus, fiecare cutie are un autocolant cu un cod de bare, care facilitează identificarea conținutului.
  • Aspect estetic: Culoarea naturală a lemnului și prelucrarea atentă conferă cutiilor un aspect elegant, care se potrivește bine cu o varietate de interioare.
Cod produs
78065
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
12
liczba części
202
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel