Rafturi de perete tip fagure in diverse dimensiuni, 4 buc.

  • Rafturi de perete tip fagure in diverse dimensiuni, 4 buc.
Rafturi de perete tip fagure in diverse dimensiuni, 4 buc.
179,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rafturi suspendate în formă de fagure - o soluție ideală pentru organizarea spațiului

  • Rafturi de perete tip fagure de diferite dimensiuni: Rafturi din MDF maro. Setul este format din 4 bucati de rafturi de diferite dimensiuni: mici (18,8x16,2x10 cm), medii (24x20,7x10 cm), mari (29x25x10 cm) si extra mari (33,7x29,5x10 cm).
  • Fabricate din materiale de înaltă calitate: Rafturile sunt realizate din MDF, ceea ce le garantează durabilitatea și soliditatea. Acest material este rezistent la deteriorare și ușor de curățat.
  • Soluție practică de depozitare: Rafturile tip fagure sunt soluția perfectă pentru depozitarea diverselor articole. Puteți pune pe ele cărți, decorațiuni, rame foto sau obiecte mici.
  • Ușor de asamblat: Rafturile sunt ușor de montat pe perete. Setul include toate elementele de montaj necesare, datorită cărora acestea pot fi instalate rapid și ușor.
  • Diferite dimensiuni din care puteți alege: Setul de rafturi include diferite dimensiuni, ceea ce vă permite să le ajustați la nevoile și preferințele individuale. Pot fi așezate unul lângă altul sau plasate în locuri diferite din cameră.
Cod produs
78072
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
33,7
Latime (cm)
29,5
Inaltime (cm)
10
liczba części
202
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel