Cana dozatoare cu cantar, 2 l

  • Bol de bucătărie multifuncțional cu gradatie, 2 l
Cana dozatoare cu cantar, 2 l
Cana dozatoare cu cantar, 2 l
Cana dozatoare cu cantar, 2 l
Cana dozatoare cu cantar, 2 l
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Bol de bucătărie multifuncțional cu gradatie, 2 l. Dimensiuni: Bolul gradat are o inaltime de 14 cm si un diametru de 18 cm, capacitate 2000 ml. Fabricat din plastic de înaltă calitate, este transparent, ceea ce vă permite să observați cu ușurință cantitatea de ingrediente măsurate. Utilizare versatilă: Nu numai că vă permite să măsurați cu precizie ingredientele, dar este și perfectă pentru amestecarea cu un blender. Construcția sa solidă și dimensiunea adecvată îl fac un instrument indispensabil în fiecare bucătărie. Varietate de culori: Capacele sunt disponibile în trei culori diferite: gri, albastru și verde. Acest lucru vă permite să alegeți culoarea care se potrivește cel mai bine bucătăriei dvs. și adaugă o notă estetică. Design practic și durabil: Este proiectată pentru confort și durabilitate. Fabricat din plastic garanteaza o utilizare indelungata.
Cod produs
78083
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
14
Diametru (cm)
18
Capacite (ml)
2000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel