Organizator din plastic transparent, 3 l

  • Organizator din plastic transparent, 7 l
Organizator din plastic transparent, 3 l
Organizator din plastic transparent, 3 l
Organizator din plastic transparent, 3 l
Organizator din plastic transparent, 3 l
49,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de alimente pentru frigider - organizarea practică a spațiului.

  • Organizator multifuncțional: Acest organizator versatil pentru frigider devine o parte cheie a organizării tale zilnice și este, de asemenea, excelent pentru a-ți organiza spațiul. Permite aranjarea eficientă a cantităților mai mari de alimente într-un singur loc îngrijit. Indiferent de tipul de produse depozitate – fie că sunt legume proaspete, fructe sau gustări – fiecare își va găsi locul.
  • Construcție durabilă: Organizatorul din plastic garantează o utilizare pe termen lung. Structura solidă asigură siguranța produselor depozitate, indiferent de forma acestora.
  • Formă clară: Materialul transparent vă permite să evaluați instantaneu conținutul, eliminând nevoia de a deschide organizatorul. Acest lucru este util în special în timpul gătirii rapide sau al pregătirii mesei, ajutând la evitarea lipsei neașteptate de ingrediente.
  • Capacități diferite:Containerul este disponibil în trei capacități: 3l, 5l, 7l. Le puteți așeza cu ușurință pe un raft, folosind în mod eficient spațiul din frigiderele mai mici, unde fiecare centimetru contează.
  • Îngrijire ușoară: Datorită suprafeței netede, păstrarea curată a organizatorului este extrem de ușoară. Îl poți spăla cu ușurință manual sau îl poți pune în mașina de spălat vase pentru a-și păstra aspectul curat.
Cod produs
78085
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22,8
Latime (cm)
16,2
Inaltime (cm)
9,5
Capacite (ml)
3000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel