Bol pentru aluat cu capac, cu măsura, 2200 ml

  • Bol pentru aluat cu capac, cu măsura, 2200 ml
Bol pentru aluat cu capac, cu măsura, 2200 ml
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Bol pentru aluat cu capac, cu măsura, 2200 ml. Recipient transparent cu capac colorat: Vasul este realizat din plastic transparent, ceea ce permite monitorizarea usoara a procesului de amestecare. Capacele sunt disponibile pe verde, alb și gri. Închid recipientul, asigurând amestecarea în siguranță și evitând stropirea ingredientelor pe blaturile din bucătărie. Capacitate spatioasa si cana de masurat: Vasul are o capacitate de 2200 ml, ceea ce ofera spatiu suficient pentru amestecarea portiilor mai mari de prajituri sau creme. Este echipat cu o gradatie de măsurare care facilitează măsurarea precisă a ingredientelor fără a fi nevoie de ustensile suplimentare. Capac convenabil cu orificiu pentru mixer: Capacul are un orificiu special care vă permite să introduceți vârfurile mixerului în bol. Datorită acestui lucru, puteți amesteca ingredientele direct în recipient, ceea ce reduce la minimum mizeria din bucătărie. Pâlnie practică pentru turnare precisă: Bolul este echipat cu o pâlnie care permite turnarea precisă a conținutului. Datorită acestui lucru, veți economisi timp și efort atunci când pregătiți feluri de mâncare. Utilizare versatilă: Acest bol multifuncțional nu este excelent numai pentru amestecare, dar poate fi folosit și ca recipient practic pentru depozitarea alimentelor. Vasul este un instrument indispensabil în bucătărie.
Cod produs
78100
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
16,8
Inaltime (cm)
16
Capacite (ml)
2200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel