Covoraș pentru portbagaj, 60 x 40 cm

  • Covoraș multifunctional, 60 x 40 cm
Covoraș pentru portbagaj, 60 x 40 cm
Covoraș pentru portbagaj, 60 x 40 cm
Covoraș pentru portbagaj, 60 x 40 cm
Covoraș pentru portbagaj, 60 x 40 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covoraș multifuncțional, ajutor practic în gospodărie în sarcinile de zi cu zi. Dimensiuni universale: Covorasul cu dimensiunile de 60 x 40 cm si inaltimea de 2,5 cm este perfect pentru incaperi mai mici. Dimensiunile sale compacte asigură utilizarea optimă a spatiului. Utilizare practică: Este un instrument indispensabil în multe activități casnice de zi cu zi. Poate fi folosit ca scurgere de pantofi, prevenind scurgerea apei sau a murdăriei pe podea. De asemenea, este ideală pentru replantarea florilor, datorită cărora pământul nu se va răspândi, păstrând camera ordonată. Multifuncționalitate: Acest covoraș poate îndeplini multe roluri. Va fi un suport perfect pentru boluri pentru prietenii noștri patruped. Poate fi folosit si ca organizator in portbagaj, unde putem depozita obiecte umede sau murdare. Material durabil: Covorașul este fabricat din plastic, ceea ce asigură durabilitate și curățare ușoară. Materialul este rezistent la umezeală și pete, garantând utilizarea pe termen lung. Culori: Mat negru, care se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior. Aspectul său estetic îl face atât un element practic, cât și un accent decorativ în portbagaj sau acasa.
Producător
Cod produs
78103
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel