Tirbuson pentru sticle de vin, negru, 18 cm

  • Tirbuson pentru sticle de vin, negru, 18 cm
Tirbuson pentru sticle de vin, negru, 18 cm
Tirbuson pentru sticle de vin, negru, 18 cm
Tirbuson pentru sticle de vin, negru, 18 cm
Tirbuson pentru sticle de vin, negru, 18 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Deschizător de vin - un instrument esențial pentru fiecare iubitor de vin. Tirbușon cu tăietor de folie: tirbușonul facilitează și fără probleme deschiderea sticlelor de vin. În plus, are un tăietor de folie, care facilitează îndepărtarea ambalajului sticlei înainte de deschidere. Material de înaltă calitate: Este fabricat din plastic rezistent. Culoarea neagră îi conferă eleganță și un aspect stilat, care va fi completarea perfectă pentru echipamentul dumneavoastră de vin. Cutter practic pentru folie: Vine și cu un tăietor de folie. Acest accesoriu la îndemână facilitează îndepărtarea precisă și convenabilă a foliei din sticlele de vin, oferind acces rapid la dopul. La îndemână și ușor de utilizat: Are o dimensiune compactă de 6,4 cm lățime, ceea ce îl face la îndemână și convenabil de depozitat și transportat. Datorita unui mecanism simplu si intuitiv, deschiderea sticlelor de vin devine usoara si placuta. Idee de cadou: Acest tirbușon este și o idee grozavă de cadou pentru iubitorii de vin. Aspectul și funcționalitatea sa elegantă il vor face un cadou practic și estetic.
Cod produs
78126
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
18
Diametru (cm)
5,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel