Set pentru vin, 3 bucati

  • Set pentru vin, 3 bucati
Set pentru vin, 3 bucati
Set pentru vin, 3 bucati
Set pentru vin, 3 bucati
Set pentru vin, 3 bucati
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de trei articole de depozitare a vinurilor: eleganță și comoditate într-unul. Turnator de vin: Setul include un turnator practic care faciliteaza turnarea precisa a vinului in pahare. Datorită acestuia, veți evita scurgerea, veți menține curățenia și estetica atunci când serviți vinul. Dop : Setul include un dop special pentru a păstra băutura proaspata. Pluta este etanșă. Asigură păstrarea pe termen lung a gustului și aromei. Dop de vid : Setul include si un dop de vid cu posibilitatea de a indica data deschiderii sticlei de vin. Vă permite să păstrați prospețimea și calitatea vinului după deschidere. Prezentare eleganta: Acest set iti permite sa-ti prezinti vinul elegant in fata oaspetilor tai, punand accent pe profesionalism si atentia la detalii. Face ca servirea vinului să fie delicioasă atât cu gust, cât și prin estetică. Practic pentru orice ocazie: Un astfel de set va fi perfect pentru petreceri mari, precum și pentru întâlniri intime. Indiferent de ocazie, setul oferă confort și funcționalitate atunci când serviți și degustați vinul.
Cod produs
78127
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel