Set de duș HYDRO cu trei funcționalități

  • Set de duș HYDRO cu trei funcționalități
Set de duș HYDRO cu trei funcționalități
Set de duș HYDRO cu trei funcționalități
Set de duș HYDRO cu trei funcționalități
Set de duș HYDRO cu trei funcționalități
149,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Furtun de duș și receptor HYDRO - confort și eleganță în baia ta

  • Practic: Setul de duș HYDRO include atât un furtun, cât și un cap de duș cu o singură funcție, care asigură o baie completă și eficientă. Receptorul de 23,3 x 9,8 cm permite o spălare convenabilă.
  • Ușor de asamblat: Setul de duș este ușor de asamblat și dezasamblat, ceea ce îl face o alegere practică atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru renovarea băii.
  • Durabilitate: Setul este fabricat din plastic de înaltă calitate, cu un strat de crom, care asigură o utilizare pe termen lung și rezistență la coroziune.
  • Furtun lung: Furtunul lung de 150 cm vă oferă libertate de mișcare în timp ce faceți baie.
  • Estetică: Culoarea argintie și stratul cromat conferă setului un aspect elegant, care va îmbogăți decorul oricărei băi. Designul elegant al setului de duș HYDRO se potrivește cu diverse stiluri de design interior.
Cod produs
78423
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
175
Latime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel