Suport pentru prosoape, montaj cu ventuză, 47 cm

  • Suport pentru prosoape, montaj cu ventuză, 47 cm
Suport pentru prosoape, montaj cu ventuză, 47 cm
Suport pentru prosoape, montaj cu ventuză, 47 cm
Suport pentru prosoape, montaj cu ventuză, 47 cm
Suport pentru prosoape, montaj cu ventuză, 47 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport cu ventuză - confort și funcționalitate în baia ta

  • Asamblare și dezasamblare ușoară: Acest suport pentru prosoape cu asamblare cu ventuză este sinonim cu simplitatea. Nu aveți nevoie de unelte pentru asamblare sau dezasamblare - doar un moment. Perfect pentru persoanele care apreciază viteza și confortul.
  • Dimensiune practică: Suportul pentru prosoape are 47 cm lungime, ceea ce oferă suficient spațiu pentru agățarea prosoapelor de baie standard. Înălțimea de 6,5 cm și adâncimea de 8 cm îl fac compact și nu ocupă mult spațiu.
  • Durabilitate și rezistență: Este fabricat din oțel inoxidabil. Este durabil și rezistent la rugină, ceea ce îl face o alegere ideală pentru băi și alte zone umede.
  • Multifuncționalitate: Datorită lungimii, vă va permite să păstrați ordinea în baie. Este perfect pentru agățarea prosoapelor, dar și, de exemplu, halate de baie, adăugând nu numai stil, ci și funcționalitate băii dvs.
  • Ideal: Combinația dintre oțel inoxidabil argintiu și ventuze albe este un clasic. Este practic insesizabil, nu va afecta amenajarea interioara.
Cod produs
78429
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
47
Inaltime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel