Difuzor de aromă LOFT, 240 ml

  • Difuzor de aromă santal LOFT, 240 ml
Difuzor de aromă LOFT, 240 ml
Difuzor de aromă LOFT, 240 ml
Difuzor de aromă LOFT, 240 ml
Difuzor de aromă LOFT, 240 ml
Difuzor de aromă LOFT, 240 ml
Difuzor de aromă LOFT, 240 ml
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor de parfum LOFT, 240 ml - simte aroma în casa ta

  • Armonie de parfum: Difuzorul de parfum Loft răspândește un miros subtil, dar distinct, creând o atmosferă unică în casa ta.
  • Design elegant: Difuzorul din sticlă de 6 cm x 6 cm x 15,8 cm adaugă accente elegante și stilate oricărei încăperi, potrivindu-se cu o varietate de stiluri de decor.
  • Permanența parfumului: Capacitatea mare de 240 ml asigură o eliberare de lungă durată a parfumului, făcându-l o soluție eficientă de parfum pentru casa ta.
  • Relaxare: Mirosul este un cunoscut afrodisiac care ajută, de asemenea, la reducerea stresului și a tensiunii. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc o atmosferă relaxantă acasă.
  • Versatilitate: Perfect pentru utilizare în camera de zi, dormitor, baie sau birou - oriunde doriți să adăugați puțină magie aromatică.
Producător
Cod produs
78466
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
15,8
Capacite (ml)
240
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel