Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper

  • Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper
Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper
Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper
Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper
Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper
719,99 RON
319,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 56% (400,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Dulap pantofi cu sezut si sertar, 7 compartimente, MDF, Kesper. Depozitare practică: Acest dulap de pantofi oferă 7 compartimente, inclusiv 3 compartimente mari pentru 2 perechi de pantofi și 4 compartimente cu rafturi reglabile. Acest lucru vă permite să depozitați liber diferite tipuri de pantofi, păstrându-le organizate și ușor accesibile. Design elegant: Fabricat din PAL certificat FSC, dulapul arată modern și elegant. Culorile luminoase, inspirate din lemnul natural, adaugă eleganță și armonie interiorului tău. Scaun confortabil: Dulapul este echipat cu un scaun confortabil care vă permite să vă încălțați și să vă descălțați confortabil. Acum vă puteți bucura de un loc confortabil în care să vă așezați, indiferent dacă vă pregătiți să ieșiți sau veniți acasă. Organizare inteligentă: Datorită rafurilor reglabile pe înălțime din cele 4 compartimente, puteți adapta spațiul la nevoile dumneavoastră. Aceasta înseamnă că poți depozita atât botine, cât și cizme înalte, asigurând o organizare optimă în dulap. De asemenea, puteți ajusta designul dulapului la sezon și tipul de încălțăminte. Înaltă calitate: Acest dulap este fabricat din MDF durabil. Poți fi sigur că te va servi multe sezoane, oferind nu doar depozitare practică, ci și aspectul estetic al holului tău.
Producător
Cod produs
78531
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
101
Inaltime (cm)
48
Adancime (cm)
29
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel