Coș de pâine, 30 x 21 cm, Kesper

  • Coș de pâine, 30 x 21 cm, Kesper
Coș de pâine, 30 x 21 cm, Kesper
Coș de pâine, 30 x 21 cm, Kesper
Coș de pâine, 30 x 21 cm, Kesper
Coș de pâine, 30 x 21 cm, Kesper
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de pâine cu căptușeală din material textil - depozitare elegantă și practică pentru pâine. Elegant pentru fiecare masă: Coșul de pâine Kesper este de dimensiuni mici. Lungime 32 cm, latime 23 cm si inaltime 10 cm. Are dimensiunea perfectă pentru a pune puțin mai multă pâine, chifle și alte produse pe masă. Material durabil: Coșul este fabricat din plastic durabil, care garantează utilizarea pe termen lung și aspectul estetic pentru mulți ani. Impletitura seamana cu rachita. Căptușeală detașabilă pentru protecție: Coșul este echipat cu o căptușeală textilă pentru a proteja pâinea depozitată. Datorită acesteia, nu vor rămâne firimituri pe masă. Căptușeala conferă coșului un aspect elegant și creează un interior plăcut pentru depozitare. Nu doar pentru pâine: Acest coș este perfect pentru depozitarea fructelor, legumelor și a altor alimente. Poate fi folosit si ca element decorativ pe masa sau recipient practic pentru obiecte mici in bucatarie. Ușor de curățat: Coșul este ușor de curățat. Doar scoateți căptușeala și spălați-o pentru a menține coșul curat. Fără căptușeală, coșul se poate spăla în mașina de spălat vase pentru confort și igienă.
Producător
Cod produs
78541
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel