Coș de pâine cu mânere, 29 x 27 cm, Kesper

  • Coș de pâine cu mânere, 29 x 27 cm, Kesper
Coș de pâine cu mânere, 29 x 27 cm, Kesper
Coș de pâine cu mânere, 29 x 27 cm, Kesper
Coș de pâine cu mânere, 29 x 27 cm, Kesper
Coș de pâine cu mânere, 29 x 27 cm, Kesper
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de pâine cu mânere confortabile - o completare funcțională pentru vesela de acasă și de la restaurant. Dimensiuni perfecte: Coșul de pâine Kesper de 29 x 27 cm oferă mult spațiu pentru pâine, produse de patiserie de casă sau fructe. Material durabil: Coșul este fabricat din plastic durabil, care este rezistent la deteriorare, asigurând o utilizare pe termen lung fără a fi nevoie să înlocuiți coșul. Mânere confortabile: Produsul este echipat cu mânere solide. Acestea vă permit să mutați cu ușurință coșul dintr-un loc în altul, ceea ce îi crește și mai mult funcționalitatea. Ventilație optimă: Coșul are o distanță mai mare între împletituri pentru circulația aerului. Pâinea va rămâne proaspătă mai mult timp. Utilizare versatilă: Acest coș de pâine cu mânere este ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru restaurant, permițându-vă să depozitați și să serviți pâinea într-un mod convenabil și elegant. Impletitura sintetica este igienica - se poate spala in masina de spalat vase.
Producător
Cod produs
78542
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel