Organizator de jucării, alb, Kesper

  • Organizator de jucării, alb, Kesper
Organizator de jucării, alb, Kesper
Organizator de jucării, alb, Kesper
Organizator de jucării, alb, Kesper
Organizator de jucării, alb, Kesper
Organizator de jucării, alb, Kesper
Organizator de jucării, alb, Kesper
249,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizator de jucării, alb, Kesper. Spațiu suplimentar de depozitare pentru jucării și accesorii: Cutia de jucării de 58,5 cm x 32,5 cm x 42,5 cm oferă mult spațiu de depozitare pentru o varietate de jucării. Datorită acestui lucru, copilul dumneavoastră poate depozita liber păpuși, mașini și multe alte articole într-un singur loc, păstrând camera ordonată. Culoare albă pentru versatilitate: Organizatorul alb de jucării se potrivește cu orice decor și adaugă luminozitate și prospețime. Indiferent de culoarea peretilor sau a altor elemente ale decorului, organizatorul in alb se va potrivi perfect, creand o atmosfera armonioasa in camera copilului. O alegere de ani de zile: Este realizat din plăci de fibre de calitate superioară, vopsite în alb. Construcția solidă asigură durabilitate și rezistență, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung. Poti fi sigur ca acest organizator te va servi multi ani, pana cand micutul tau nu are nevoie de el. Ușor de păstrat ordonat: Copilul tău poate învăța cu ușurință obiceiul de a curăța și de a-și menține camera ordonată. Puteți învăța copiii că păstrarea lucrurilor în ordine face parte din distracție. Responsabilitate ecologică: Organizatorul de jucării Kesper este certificat FSC, ceea ce înseamnă că lemnul folosit pentru producție provine din surse durabile. Alegând acest produs, ai grijă de mediul natural și înveți copilul tău responsabilitatea ecologică.
Producător
Cod produs
78547
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
58,5
Latime (cm)
43
Inaltime (cm)
32,5
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel