Raft de bucatarie pentru blat, 2 niveluri, lemn de fag, Kesper

  • Raft de bucatarie pentru blat, 2 niveluri, lemn de fag, Kesper
Raft de bucatarie pentru blat, 2 niveluri, lemn de fag, Kesper
Raft de bucatarie pentru blat, 2 niveluri, lemn de fag, Kesper
Raft de bucatarie pentru blat, 2 niveluri, lemn de fag, Kesper
Raft de bucatarie pentru blat, 2 niveluri, lemn de fag, Kesper
139,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft din lemn Kesper pentru blatul de bucătărie - o modalitate convenabilă de a organiza mai bine spațiul de lucru din bucătărie. Profitați la maximum de spațiu: Datorită designului său cu două niveluri, acest raft vă va permite să utilizați în mod optim spațiul din bucătărie. Distanța mare dintre rafturi oferă spațiu pentru cele mai importante accesorii de bucătărie. Stabilitate și durabilitate: Organizatorul de blat de bucătărie este realizat din lemn de fag de înaltă calitate. Este echipat cu tuburi metalice stabile cu diametrul de 1,9 cm, care asigura stabilitatea structurii si reprezinta o armare unica a structurii. Plasă practică: Pe partea laterală a raftului se află o plasă metalică cu trei cârlige, care este un loc ideal pentru agățarea ustensilelor și accesoriilor de bucătărie. Pentru bucătăriile în care spațiul este limitat: Un raft din lemn pentru blat de bucătărie este ideal pentru proprietarii de bucătării mici și chiriașii de apartamente care caută soluții practice de depozitare. Angajamentul față de dezvoltarea durabilă: Brandul german Kesper se concentrează pe ecologie și produse funcționale, datorită cărora prin alegerea acestui produs alegi soluții conștiente și responsabile.
Producător
Cod produs
78575
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
55
Inaltime (cm)
38
Adancime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel