Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper

  • Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper
Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper
Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper
Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper
Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava de servire, 34 x 26 cm, bambus, ardezie, Kesper. O idee izbitoare pentru servirea cărnii: Tava de servire a mărcii Kesper este o combinație de ardezie de piatră cu un cadru de bambus. Materialele creează nu doar un element funcțional, ci și estetic al aranjamentului mesei. Măsurând 34 x 26 cm, platoul de tip bufet de 34 x 26 cm va oferi o modalitate convenabilă de a servi fripturi, sushi și alte mâncare. Pentru casa si restaurant: Rama tavii este din bambus, in interiorul caruia se afla o ardezie de piatra. Piatra arată grozav, dar asigură și faptul că alimentele își mențin temperatura pentru mai mult timp. Este ideală pentru a servi gustări, sau sandvișuri. Produsul va funcționa atât acasă, cât și în restaurante. Material durabil și ecologic: Este realizată din bambus natural, care este durabil, rezistent la zgârieturi și ușor de curățat. Bambusul este, de asemenea, un material ecologic, deoarece este o materie primă cu creștere rapidă și nu necesită utilizarea de substanțe chimice sau conservanți artificiali în timpul producției. Este certificată FSC, ceea ce confirmă că lemnul provine din surse durabile. Igienic: Ardezia este un material natural. Piatra este non-toxică, rezistentă la dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului. Suprafața ardeziei este netedă, neabsorbantă și ușor de păstrat curat.
Producător
Cod produs
78610
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
ardezie
Lungime (cm)
34
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
1,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel