Cutie de paine din bambus, inchisa, 40 x 27 x 17 cm, Kesper

  • Cutie de paine din bambus, inchisa, 40 x 27 x 17 cm, Kesper
Cutie de paine din bambus, inchisa, 40 x 27 x 17 cm, Kesper
Cutie de paine din bambus, inchisa, 40 x 27 x 17 cm, Kesper
Cutie de paine din bambus, inchisa, 40 x 27 x 17 cm, Kesper
Cutie de paine din bambus, inchisa, 40 x 27 x 17 cm, Kesper
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutie de paine din lemn - eleganta si ecologie in bucataria ta. Fabricata din lemn de bambus: Bambusul este un material excelent pentru depozitarea pâinii. Este în mod natural rezistent la umiditate, ceea ce ajută la păstrarea pâinii proaspete pentru mai mult timp. Acest tip de lemn este, de asemenea, foarte puternic și durabil. Funcționare convenabilă: Cutia de pâine închisă permite deschiderea și închiderea ușoară, oferind în același timp o bună protecție împotriva umezelii și pierderii de prospețime. Cutia de pâine are dimensiunea perfectă de 40 cm lățime, 17 cm înălțime și 27 cm adâncime, oferindu-ți mult spațiu pentru a depozita diferite tipuri de pâine. Design elegant: Cutia din lemn de bambus adaugă farmec natural și stil bucătăriei tale. Culoarea sa caldă și textura naturală de bambus se îmbină perfect cu stilurile scandinave și minimaliste. Va fi un element estetic care va sublinia caracterul bucatariei tale. Alegere ecologică: Este perfecta pentru iubitorii stilului scandinav și a soluțiilor interioare ecologice. Dacă prețuiești materialele naturale și îți pasă de mediul înconjurător, aceasta cutie va satisface așteptările tale. Un produs marca Kesper: Este un produs marca Kesper. Producătorul se concentrează pe soluții funcționale și îi pasă de detalii. De asemenea, încearcă să-și facă produsele cât mai ecologice, iar materialele folosite pentru producerea lor provin din surse durabile și sunt potrivite pentru reciclare.
Producător
Cod produs
78626
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
16,9
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel