Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper

  • Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper
Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper
Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper
Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper
Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocator din bambus cu tava extensibila, 34 x 24 cm, Kesper. Versatilitate: Tocator din bambus Kesper cu tava extensibila este o solutie practica si functionala. Fabricat din bambus de înaltă calitate, asigură durabilitate și rezistență. Tava din plastic (PP) vă permite să transferați comod ingredientele tăiate direct în oală, bol sau farfurie. Utilizare convenabilă: Măsoară 34 x 24 cm, iar tava extensibilă măsoară 31,5 x 22 x 2,6 cm. Datorită acestui lucru, aveți suficient spațiu pentru a plasa ingredientele tocate și pentru a minimiza riscul de scurgere. Mutarea ingredientelor feliate devine ușoară și convenabilă. Calitate de construcție: Este realizat din bambus durabil pentru durabilitate, rezistență la zgârieturi și curățare ușoară. Tava din plastic (PP) este durabilă și ușor de curățat. Acest lucru asigură satisfacție pe termen lung de la utilizare. Ecologic: Este realizat din bambus, care este ecologic. Alegerea materialului natural și designul atent sunt importante pentru brandul Kesper, care se străduiește să conducă o afacere sustenabilă. Marca Kesper: Produsele acestui producător sunt proiectate cu grijă, funcționale și durabile.
Producător
Cod produs
78644
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
34
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
3,5
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel