Raft pentru blat de bucătărie din bambus, 58 x 15 cm, Kesper

  • Raft pentru blat de bucătărie din bambus, 58 x 15 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, 58 x 15 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, 58 x 15 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, 58 x 15 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, 58 x 15 cm, Kesper
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizator pentru blatul de bucătărie din lemn de bambus - vă va ajuta să organizați și să optimizați spațiul din bucătărie. Spațiu suplimentar de depozitare în bucătăriile mici: Cu dimensiunile sale compacte - 58 cm lățime, 20,5 cm înălțime și 15 cm adâncime - raftul nostru este perfect pentru bucătăriile mici. Il poti aseza pe blat pentru a avea acces usor la condimentele si accesoriile de bucatarie cele mai des folosite. Design elegant și durabilitate: Lemnul de bambus oferă raftului un aspect natural, cald, care aduce confort bucătăriei tale. Bambusul este un material extrem de durabil și rezistent la umiditate, ceea ce îl face ideal pentru utilizare într-un mediu de bucătărie. Organizare și ordine: Raftul nostru vă va ajuta să vă mențineți bucătăria ordonată, păstrând condimente, oale mici sau alte lucruri esențiale. Datorită acesteia, totul va fi la locul lui, ceea ce va face mai ușor gătitul și pregătirea meselor. Soluție ecologică: Lemnul de bambus este o materie primă ecologică, deoarece bambusul este o plantă cu creștere rapidă și regenerabilă. Ușor de curățat: Raftul din lemn de bambus este ușor de curățat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie. Raftul de blat de bucătărie va rămâne igienic mai mult timp datorită suprafeței sale netede și proprietăților antibacteriene naturale. Este o alegere bună!
Producător
Cod produs
78650
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
58
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
21
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel