Raft de bucatarie din bambus, coltar, Kesper

  • Raft de bucatarie din bambus, coltar, Kesper
Raft de bucatarie din bambus, coltar, Kesper
Raft de bucatarie din bambus, coltar, Kesper
Raft de bucatarie din bambus, coltar, Kesper
Raft de bucatarie din bambus, coltar, Kesper
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft de bucatarie pe colt din bambus - o solutie practica si decorativa. Spatiu de depozitare pentru accesorii de bucatarie: Raftul pe colt de bucatarie de la Kesper ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea accesoriilor de bucatarie, oale mici, condimente sau alte obiecte esentiale. Datorită acestui lucru, totul va fi mereu la îndemână, iar pe blat vei avea mai mult spațiu pentru pregătirea meselor. Ușor de curățat: Raftul din bambus este ușor de păstrat curat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie. Suprafața raftului este lăcuită. Datorită acestuia, este netedă și igienic, ceea ce face ușor să-l păstreze în stare perfectă. Practic și decorativ: Raftul de blat de bucătărie nu este numai excelent pentru depozitare, dar adaugă și farmec și stil bucătăriei tale. Confectionat din bambus natural cu o frumoasa culoare maro, raftul va aduce confort si caracter natural interiorului. Este atât un element practic, cât și decorativ, care va sublinia unicitatea bucătăriei tale. Soluție durabilă: Raftul de bucătărie este fabricat din bambus certificat FSC®, ceea ce înseamnă că lemnul provine din surse durabile. Bambusul este o plantă cu creștere rapidă și regenerabilă, ceea ce face ca utilizarea sa ca material de raft să fie mai durabilă decât lemnul tradițional. Dimensiuni compacte: Raftul are dimensiuni compacte - 25 cm lungime, 25 cm latime si 27 cm inaltime. Datorită acestui lucru, se potrivește perfect în colțurile de bucătărie, permițând utilizarea optimă a spațiului disponibil.
Producător
Cod produs
78651
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
27
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel