Cutie de depozitare decorativa, 58,5 x 39 cm, Kesper

  • Cutie de depozitare decorativa, 58,5 x 39 cm, Kesper
Cutie de depozitare decorativa, 58,5 x 39 cm, Kesper
Cutie de depozitare decorativa, 58,5 x 39 cm, Kesper
Cutie de depozitare decorativa, 58,5 x 39 cm, Kesper
Cutie de depozitare decorativa, 58,5 x 39 cm, Kesper
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutie din lemn ars - spațiu suplimentar pentru vin sau un ghiveci de flori extravagant. Cutie din lemn decorativa: Cutia din lemn marca Kesper masoara: 58,5 x 39 cm (lungime x latime) si inaltime: 24 cm. Oferă mult spațiu pentru sticle de vin, plante sau alte alimente. Cutia va fi perfectă ca organizator practic în sufragerie, dormitor, bucătărie, permițându-vă să organizați și să decorați interiorul. Pentru casă sau cramă: Cutia este o alegere excelentă atât pentru case cât și pentru restaurante. Poate servi ca recipient elegant pentru sticle de vin, accesorii de bucătărie, obiecte decorative mici sau poate fi folosita ca element eficient de design interior. Lemn de pin certificat FSC: Cutia a fost realizată cu atenție din lemn de pin de înaltă calitate, certificat FSC. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că produsul provine din surse legale și durabile, iar producția sa contribuie la protecția pădurilor și a mediului natural. Utilizări alternative: Pe lângă depozitare, cutia de lemn oferă multe alte utilizări. O poți transforma într-un ghiveci de designer pentru plante, într-un raft elegant sau într-o cutie de cadou unică. Marca Kesper - abordare durabilă și de înaltă calitate: Marca Kesper este renumită pentru grija pentru cea mai înaltă calitate și abordare durabilă a producției. Produsele lor sunt atent proiectate, solide și durabile.
Producător
Cod produs
78671
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
58,5
Latime (cm)
39
Inaltime (cm)
24
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel