Cutie decorativa cu raft, 47 x 36 cm, orizontala, Kesper

  • Cutie decorativa cu raft, 47 x 36 cm, orizontala, Kesper
Cutie decorativa cu raft, 47 x 36 cm, orizontala, Kesper
Cutie decorativa cu raft, 47 x 36 cm, orizontala, Kesper
Cutie decorativa cu raft, 47 x 36 cm, orizontala, Kesper
Cutie decorativa cu raft, 47 x 36 cm, orizontala, Kesper
179,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutie din lemn ars - spațiu suplimentar. O alternativă la un raft pentru vin sau un raft mic: Cutie decorativă Kesper. Acest design inovator oferă o organizare mai bună și un acces mai ușor la articolele depozitate, în comparație cu cutiile tradiționale care nu au astfel de diviziuni. Pentru casa sau restaurant: Cutia din lemn este perfecta pentru crame, restaurante si acasa. Nu este doar practica, ci adaugă și eleganță și stil interiorului. Poate fi folosita ca organizator elegant pentru sticle de vin, loc pentru mici accesorii sau un decor eficient care va imbogati amenajarea oricarei incaperi. 100% lemn de pin certificat FSC: Este realizata din lemn de pin de inalta calitate. Materialul este ușor, rezistent la deteriorare și are un aspect unic. Efectul lemnului carbonizat adaugă cu siguranță farmec întregului. Lemnul folosit la fabricarea cutiei este, de asemenea, ecologic. Este certificat FSC, ceea ce confirmă că provine din surse legale și sustenabile. Decorare: Cutia decorativa nu este doar o solutie functionala de depozitare, ci si un decor interior. Designul și finisajul său unic conferă camerei un caracter unic. O puteți afișa pe un raft, masă sau comodă, adăugând un accent decorativ unic. Nu doar o cutie de vin: Oferă multe posibilități de utilizare creativă. O poți folosi ca o cutie practică de vin, un organizator pentru accesorii de bucătărie, un loc pentru mici obiecte decorative sau ca un raft original pentru cărți sau plante.
Producător
Cod produs
78672
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
47
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
28
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel