Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper

  • Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de pâine, fructe, 22 x 22 cm, Kesper. Design elegant: Coșul pentru pâine și fructe Kesper nu este doar un loc practic pentru depozitarea pâinii, ci și un element estetic care completează aranjarea mesei. Rama metalica neagra confera aranjamentului un caracter modern. Multifuncțional: Acest coș este perfect pentru depozitarea pâinii, fructelor și a altor produse alimentare. De asemenea, poate fi folosit ca un plus elegant la servirea preparatelor în timpul întrunirilor de familie sau petrecerilor. Aspecte igienice: Coșul este proiectat având în vedere igiena. Echipat cu o inserție textilă detașabilă, permite curățarea ușoară. Interiorul textil poate fi spalat intr-o masina de spalat rufe la o temperatura de pana la 30°C, ceea ce asigura prospetime si igiena produselor depozitate. Cadru metalic și căptușeală din material textil: Coșul este realizat dintr-un cadru metalic durabil care asigură stabilitate și durabilitate. Inserția de material protejează suplimentar produsele depozitate împotriva murdăriei. Dimensiuni practice: Cosul are o dimensiune compacta de 22 x 22 x 9 cm, ceea ce il face ideal pentru depozitarea pe blaturi de bucatarie, mese sau rafturi. Este ușor de transportat și depozitat.
Producător
Cod produs
78691
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel