Cutie de prânz MINI PASCAL READY, set 3 recipiente, KOZIOL

  • Cutie de prânz MINI PASCAL READY, set 3 recipiente, KOZIOL
Cutie de prânz MINI PASCAL READY, set 3 recipiente, KOZIOL
Cutie de prânz MINI PASCAL READY, set 3 recipiente, KOZIOL
Cutie de prânz MINI PASCAL READY, set 3 recipiente, KOZIOL
Cutie de prânz MINI PASCAL READY, set 3 recipiente, KOZIOL
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de recipiente pentru depozitarea alimentelor, KOZIOL.

  • O selecție mare de culori: Setul este disponibil în mai multe culori din care puteți alege: albastru, roșu, verde, antracit și bej. Puteți alege culoarea preferată pentru a se potrivi stilului dvs.
  • Un set de trei: Setul de mic dejun este format din trei recipiente de dimensiuni diferite, care oferă capacitatea potrivită de a stoca diferite tipuri de alimente.
  • Sigur și ușor de curățat: Recipientele sunt fabricate din material fără BPA, ceea ce garantează siguranța alimentelor. Le puteți spăla în siguranță în mașina de spălat vase, ceea ce face mai ușor să le păstrați curate.
  • Sigilabile: Capacele recipientelor sunt sigilate pentru a preveni pierderea prospețimii. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conținutul lor.
  • Depozitare compactă: Cutiile de prânz se potrivesc în cea mai mare pentru o depozitare ușoară atunci când nu sunt utilizate. Acum îți poți păstra bucătăria sau geanta organizată.
  • Dimensiuni practice: Cel mai mare recipient are 10,8 x 15,1 x 6 cm, ceea ce îl face ideal pentru depozitarea porțiilor mari de alimente. Vă puteți împacheta gustările sau salatele preferate și le puteți lua cu dvs. la serviciu, la școală sau într-o excursie.
Producător
Cod produs
78919
culoare
nature flower blue
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
15,1
Latime (cm)
10,8
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel