Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL

  • Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL
Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL
Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL
Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL
Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Dispozitiv pentru rulouri de carne, ROLLMOPS, KOZIOL. Două culori disponibile: Este disponibil în două culori: verde și incolor. Ambele variante sunt transparente. Alege culoarea care se potrivește cel mai bine stilului tău. Două dimensiuni din care puteți alege: Este disponibil în două dimensiuni: S (5 x 10,5 cm) și M (5 x 12 cm). Puteți ajusta dimensiunea, asigurând precizie și confort în timpul utilizării. Forma originală de pește: Are un design original în formă de pește, care îl face o plăcere de utilizat. Nu este doar un instrument practic, ci și un element decorativ interesant în bucătărie. Sigur și ușor de utilizat: Fabricat din plastic, nu conține substanțe nocive precum BPA sau melamina, ceea ce asigură utilizarea în siguranță a produsului. De asemenea, se poate spăla în mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară. Utilizare multifunctionala: Este un ajutor de neînlocuit în ​​bucătărie. Datorită acestui produs, veți economisi timp.
Producător
Cod produs
79116
compoziţie
nu include BPA
,
melamine free
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
,
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Latime (cm)
5
Lungime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel