Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm

  • Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
Vază din sticlă Boden, mată, 25 cm
199,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vază de sticlă în nuanță de eucalipt - adaugă un pic de prospețime interiorului tău!

  • Sticlă mată de culoare gri-verde: Această vază Boden este realizată din sticlă mată de înaltă calitate, ceea ce îi conferă un aspect elegant. Culoarea gri-verde îi conferă un caracter unic și se potrivește bine cu diverse stiluri de interior.
  • Vază neregulată: Vaza Boden are o formă neobișnuită, ușor neregulată, care atrage atenția și iese în evidență față de alte vaze. Forma sa unică o face un decor în sine și adaugă caracter camerei.
  • 23 cm înălțime și 16 cm în diametru: Această vază are dimensiunea potrivită pentru florile cu tulpini lungi. Înălțimea sa de 23 cm o face perfect vizibilă, iar diametrul de 16 cm vă permite să prezentați numeroase aranjamente florale.
  • Pentru flori cu tulpini lungi: Vaza de sticlă Boden este perfectă pentru florile cu tulpini lungi, cum ar fi trandafirii, crinii și orhideele. Datorită înălțimii și corpului stabil, menține florile verticale, subliniind frumusețea acestora.
  • Complementul perfect pentru decorațiunile florale: Vaza Boden nu este doar practică, ci și o parte eficientă a decorului floral.
Producător
Cod produs
79129
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel