Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm

  • Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
Ceas de perete din lemn, Ø 50 cm
349,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas cu hartă un diametru de 50 cm - un decor practic datorită căruia vă amintiți despre timp

  • Ceas de perete pentru sufragerie sau pentru bucătărie: Acest ceas de perete Global din lemn va fi un decor frumos atât în ​​sufragerie, cât și în bucătărie. Adăugați confort și eleganță interiorului dvs. cu acest produs unic.
  • Cadran din lemn de brad chinezesc: Cadranul acestui ceas este realizat din lemn de brad chinezesc de înaltă calitate. Acest material natural îi conferă un farmec unic și durabilitate. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de acest ceas mulți ani.
  • Ceas mare cu diametrul de 50 cm: Acest ceas are un diametru impresionant de 50 cm, astfel încât va fi vizibil de oriunde în camera ta. Creați un punct focal surprinzător și adăugați stil camerei dvs.
  • Harta lumii, ore minimaliste și limbi subtile: Acest ceas are o hartă a lumii pe față, ceea ce îi conferă un caracter unic. Orele minimaliste și limbile subtile îl fac atât un element decorativ practic, cât și estetic.
  • Baterie AA. Cârlig pe spate: Ceasul de perete Global funcționează cu baterii AA obișnuite, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru fire sau prize. Există un cârlig pe spatele ceasului pentru agățat ușor pe perete.
Producător
Cod produs
79133
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
5
Diametru (cm)
50
certificat
FSC
Baterie
neincluse
Sursa de putere
baterii
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel