Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm

  • Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
Suport lumanare Franyo, Ø 10 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport unic pentru lumânare - creează o atmosferă magică!

  • Suport de lumânare pentru o lumânare conică: Suportul nostru de lumânare Franyo a fost conceput special pentru o lumânare conică, datorită căreia va crea o atmosferă unică și o atmosferă confortabilă în casa ta.
  • Formă minimalistă: Suportul Franyo are un design minimalist care se potrivește perfect în orice interior. Forma sa simplă și liniile vă vor însufleți spațiul și îi vor adăuga eleganță.
  • Confecționat din ceramica: Este realizat din ceramica de înaltă calitate, care a fost smălțuită. Datorită acestui fapt, suprafața sa este netedă, ușor de păstrat curat și nu își pierde aspectul original.
  • Diametru 10 cm, înălțime 5 cm: Suportul de lumânare Franyo are dimensiunea perfectă pentru a se potrivi în diferite locuri din casa ta. Diametrul său este de 10 cm și înălțimea de 5 cm, ceea ce îl face compact, dar în același timp este un element decorativ important.
  • Spațiu suplimentar pentru tămâie și ceară care picura: Suportul pentru lumânări Franyo are accesorii practice, cum ar fi un spațiu pentru tămâie și ceară care picura. Masa va fi curățată.
Producător
Cod produs
79153
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
5
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel