Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu

  • Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
Lampă de masă Missy, Ø 15 cm, auriu
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Minge aurie - un decor perfect și o sursă de lumină strălucitoare

  • Minge de metal auriu (mat): Lampa de masă Missy este un decor elegant realizat din metal acoperit cu un strat auriu mat. Datorită acestui fapt, lampa arată extrem de luxoasă.
  • Interior alb: Interiorul lămpii a fost realizat în alb, ceea ce oferă o lumină plăcută. Se creează astfel o atmosferă romantică, ideală pentru relaxare și odihnă.
  • Diametru 15 cm: Lampa Missy are un diametru de 15 cm, ceea ce o face dimensiunea perfectă pentru a fi amplasată pe un birou, noptieră sau masă în sufragerie. Datorită acestui fapt, o puteți plasa practic oriunde, adăugând farmec și stil.
  • Priza Euro, cu cablu: Lampa de masă Missy are o priză Euro, ceea ce înseamnă că poate fi conectată la prizele electrice standard. Acest lucru elimină necesitatea oricăror adaptoare speciale.
  • Tip de soclu - Bec cu economie de energie: E27. Nu este inclusă în set:Lampa Missy poate fi conectată la un bec economic de tip E27. Vă rugăm să rețineți, totuși, că becul nu este inclus în set și trebuie achiziționat separat. Datorită acestui fapt, puteți alege un bec cu intensitatea luminii și culoarea potrivite preferințelor dvs.
Producător
Cod produs
79208
bec
fara bec inclus
Sursa de putere
la retea
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel