Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm

  • Ghiveci din ceramica Avantiko, Ø 14 cm
Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm
Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm
Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm
Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm
Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm
Ghiveci din gresie Avantiko, Ø 14 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghiveci din ceramică Avantiko - o alegere elegantă și durabilă pentru plantele tale

  • Ghiveci din ceramică Avantiko, Ø 14 cm: Realizat din ceramica, este solutia perfecta pentru interiorul dumneavoastra. Diametrul său este de 14 cm și înălțimea sa de 14 cm, ceea ce il face potrivit pentru majoritatea plantelor.
  • Ceramica: Ghiveciul este realizat din ceramică, ceea ce ii garanteaza durabilitatea si fiabilitatea. Ceramica este, de asemenea, rezistentă la deteriorări mecanice și ușor de păstrat curat.
  • Suprafață mată: Ghiveciul are un finisaj mat care îi conferă un aspect elegant și modern. Se potrivește diverselor stiluri de interior, adăugându-le un caracter unic.
  • Design într-o singură culoare: Ghiveciul este realizat într-o singură culoare. Umbra sa slabă se potrivește perfect cu diferite tipuri de plante și le adaugă subtilitate.
  • Calitate înaltă: Ghiveciul Avantiko a fost realizat cu atenție la cele mai mici detalii. Construcția sa solidă și finisajul atent îl fac să vă servească mulți ani.
Producător
Cod produs
79245
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
14
Diametru (cm)
14
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel