Perdea cu modele geometrice ETNIK, 140 x 240 cm

  • Perdea cu modele geometrice ETNIK, 140 x 240 cm
Perdea cu modele geometrice ETNIK, 140 x 240 cm
Perdea cu modele geometrice ETNIK, 140 x 240 cm
Perdea cu modele geometrice ETNIK, 140 x 240 cm
Perdea cu modele geometrice ETNIK, 140 x 240 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea cu modele geometrice 140 x 240 cm - un plus elegant pentru interiorul dvs.

  • Modele geometrice: O perdea de 140 x 240 cm este o modalitate excelentă de a adăuga caracter interiorului tău. Modelele sale geometrice în diverse culori vor conferi camerei un stil etnic.
  • Materiale de înaltă calitate: Perdeaua este realizată din viscoză, și poliester.Materialele asigură durabilitate și curățare ușoară. Perdeaua este, de asemenea, ușoară și delicată la atingere.
  • Soluție practică și funcțională: Datorită inelelor speciale, perdeaua este ușor de asamblat și dezasamblat. O poți mișca liber de-a lungul tijei, ajustând cantitatea de lumină care intră și asigurând intimitatea. Perdeaua protejează împotriva razelor solare excesive.
  • Design multicolor: Perdeaua cu modele geometrice ETNIK are culori diferite care adaugă energie interiorului. O poți potrivi cu ușurință stilului și aranjamentului camerei.
  • Dimensiuni universale: Dimensiunile de 140 x 240 cm se potrivesc cu majoritatea ferestrelor standard. Datorită dimensiunilor sale, perdeaua este practică și funcțională. O poți agăța liber de fereastră, obținând o potrivire perfectă fără a fi nevoie să măsori și să scurtezi materialul.
Producător
Cod produs
79450
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
wiskoza
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
240
Sistem de suspendare
tijă
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel