Suport pentru umbrele cu scurgator GLAM, înălțime 60 cm

  • Suport pentru umbrele cu scurgator GLAM, înălțime 60 cm
Suport pentru umbrele cu scurgator GLAM, înălțime 60 cm
Suport pentru umbrele cu scurgator GLAM, înălțime 60 cm
Suport pentru umbrele cu scurgator GLAM, înălțime 60 cm
Suport pentru umbrele cu scurgator GLAM, înălțime 60 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport de umbrelă auriu cu un scurgator practic - o soluție elegantă și practică pentru hol!

  • Stabil și durabil: Suportul pentru umbrelă GLAM este fabricat din metal, ceea ce îi asigură durabilitatea și stabilitatea. Poți fi sigur că umbrela ta va rămâne în siguranță pe acest suport.
  • Scurgătorul de apă: Scurgătorul practic colectează eficient apa care curge din umbrelă. Datorită acestui fapt, holul sau camera de zi vor rămâne curate și uscate, chiar și după ploaie.
  • Culoarea aurie: Suportul de culoare aurie se potrivește perfect cu diverse stiluri de interioare și grădini. Adaugă o notă de eleganță camerei tale.
  • Dimensiuni practice: Inălțimea de 60 cm face ca suportul să fie ideal pentru majoritatea umbrelelor standard. Dimensiunile compacte se vor potrivi chiar și în încăperi mai mici.
  • Utilizare universală: Suportul GLAM nu este perfect pentru depozitarea umbrelelor. Versatilitatea sa il face un plus practic pentru multe camere.
Producător
Cod produs
79458
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel