Insulă de bucătărie cu masă COLVA, 120 x 60 cm

  • Insulă de bucătărie cu masă COLVA, 120 x 60 cm
Insulă de bucătărie cu masă COLVA, 120 x 60 cm
Insulă de bucătărie cu masă COLVA, 120 x 60 cm
Insulă de bucătărie cu masă COLVA, 120 x 60 cm
Insulă de bucătărie cu masă COLVA, 120 x 60 cm
3 099,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Insulă de bucătărie multifuncțională cu o masă confortabilă 120 x 60 cm - un plus practic pentru bucătărie.

  • Construcție durabilă: Mobilierul este realizat din materiale solide care garantează stabilitatea. Picioarele și blatul din PAL asigură suport sigur și confort de utilizare.
  • Design funcțional: Insula de bucătărie a fost proiectată având în vedere funcționalitatea maximă. Dimensiunile sale de 120 x 60 cm vă permit să pregătiți în mod liber mesele și să le mâncați confortabil. Trei rafturi vă permit să depozitați diverse accesorii de bucătărie.
  • Aspect natural: Insula maro arată foarte elegantă. Se va potrivi perfect în decorul bucătăriei, adăugându-i un caracter unic. Datorită designului său minimalist, insula va adăuga o notă naturală interiorului tău.
  • Întreținere ușoară: Mobilierul este ușor de curățat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie. Datorită acestui fapt, menținerea insulei de bucătărie în stare perfectă este simplă și rapidă.
  • Asamblare și utilizare: Insula de bucătărie COLVA este ușor de asamblat și utilizat. Toate elementele necesare pentru auto-asamblare sunt incluse în kit. Mobilierul are instructiuni de asamblare.
Producător
Cod produs
79459
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
60
Inaltime (cm)
102
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel