Suculenta artificial în ghiveci CAF, înălțime de 18 cm

  • Suculenta artificial în ghiveci CAF, înălțime de 18 cm
Suculenta artificial în ghiveci CAF, înălțime de 18 cm
Suculenta artificial în ghiveci CAF, înălțime de 18 cm
Suculenta artificial în ghiveci CAF, înălțime de 18 cm
Suculenta artificial în ghiveci CAF, înălțime de 18 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plantă artificială în ghiveci din ceramică - aspect natural fără udare

  • Suculenta artificială: Suculenta de 18 cm înălțime realizată din plastic arată foarte realist. Este perfectă pentru decorarea interioară, adăugând o notă plăcută de verdeață.
  • Calitate înaltă: Vasul din ceramică oferă un aspect elegant și este stabil. Suculenta din plastic adaugă un aspect autentic și nu necesită îngrijire excesivă.
  • Ușor de curățat: Suculenta artificială nu necesită udare sau îngrijire, fiind foarte ușor de păstrat curata. Este suficient să o aspirați în mod regulat sau să o ștergeți cu o cârpă umedă pentru a o păstra să arate frumos.
  • Sigur pentru cei care suferă de alergii: Suculenta nu provoacă reacții alergice, ceea ce o face o soluție ideală pentru persoanele care suferă de alergii la polen. Te poți bucura de accentul verde din cameră fără să-ți faci griji pentru sănătatea ta.
  • Utilizare universală: Suculenta într-un ghiveci CAF se potrivește perfect în diverse interioare - atât în ​​camera de zi și bucătărie, cât și în baie. Aspectul său natural adaugă farmec și nu necesită ingrijire.
Producător
Cod produs
79512
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13,7
Latime (cm)
13,7
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel