Floare artificial în ghiveci, înălțime 45 cm

  • Floare artificial în ghiveci, înălțime 45 cm
Floare artificial în ghiveci, înălțime 45 cm
Floare artificial în ghiveci, înălțime 45 cm
Floare artificial în ghiveci, înălțime 45 cm
Floare artificial în ghiveci, înălțime 45 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Floare decorativă artificială într-un ghiveci - un decor interior care nu necesită îngrijire.

  • Culoarea verde: Planta este realizată din plastic într-o nuanță intensă și naturală de verde. Arată foarte realist și se potrivește perfect în diverse stiluri de interior.
  • Materiale durabile: Vasul este fabricat din plastic - polipropilenă, ceea ce îl face rezistent la deteriorare și ușor de curățat. Ștergerea regulată cu o cârpă umedă îi va asigura aspectul estetic pentru mulți ani.
  • Aspect realist: Datorită producției cu atenție, arată ca o plantă adevărată. Frunzele sale luxuriante și pline și culorile naturale și saturate fac dificilă deosebirea acesteia de florile naturale.
  • Îngrijire minimă: Nu necesită udare, fertilizare sau tăiere. Vă puteți bucura de frumusețea ei mult timp doar ștergând-o cu o cârpă.
Producător
Cod produs
79513
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10,05
Latime (cm)
10,05
Inaltime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel