Pernă pentru copii Dino

  • Pernă pentru copii Dino
Pernă pentru copii Dino
Pernă pentru copii Dino
Pernă pentru copii Dino
Pernă pentru copii Dino
Pernă pentru copii Dino
Pernă pentru copii Dino
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă pentru copii cu motiv crocodil - decor pentru camera unui copil mic.

  • Pernă DINO: Această pernă unică îi va oferi copilului tău confortul somnului și al odihnei. Forma sa originală cu un motiv de dinozaur va atrage cu siguranță fiecare copil.
  • Confecționată din bumbac moale: Fata de pernă este confecționată din bumbac. Materialul natural oferă moliciune și delicatețe la atingere.
  • Umplutură din poliester: Perna are o umplutură din poliester care oferă un sprijin adecvat pentru cap și gât în ​​timpul somnului. Umplutura din poliester nu se deformează.
  • Dimensiuni corespunzătoare 40 x 34 cm: Perna a fost concepută în astfel de dimensiuni pentru a asigura confortul în timpul somnului. Nu este nici prea mare, nici prea mica, ceea ce o face completarea perfecta pentru patul unui copil.
  • Practica și igienica: Perna este ușor de curățat. Se poate spala in masina de spalat rufe la temperatura potrivita, ceea ce iti permite sa pastrezi perna proaspata si curata o perioada indelungata. Este soluția perfectă pentru a oferi copilului tău un loc igienic în care să doarmă.
Cod produs
79515
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel