Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm

  • Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
Raft dinozaur Dino, înălțime 100 cm
359,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft în formă de dinozaur pentru camera copiilor - multe posibilități de depozitare.

  • Raft DINO: Raftul dinozaur este soluția perfectă pentru fiecare mic iubitor de dinozauri. Vă permite să depozitați multe dintre jucăriile și cărțile preferate și, în același timp, oferă camerei un caracter unic. .
  • Culoarea verde: Culoarea verde intens face ca el să arate ca niște dinozauri adevărați. Această culoare este perfectă pentru camera unui copil, creând o atmosferă jucăușă.
  • Fabricat din MDF: Este realizat din MDF - este realizat estetic și stabil în același timp. Acest material este rezistent la deteriorare și ușor de întreținut.
  • Rafturi practice: Are multe rafturi care vă permit să aranjați diverse articole într-un mod practic. Datorită lor, copiii își pot planifica singur depozitarea bunurilor lor.
  • Design unic: Are un design unic care atrage atenția și îi încântă pe copii. Forma și detaliile sale se referă la vremuri preistorice, ceea ce il face nu numai practic, ci și un element decorativ estetic al unei camere pentru copii.
Cod produs
79544
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
66
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel