Carucior educativ din lemn, înalt. 45 cm

  • Carucior educativ din lemn, înalt. 45 cm
Carucior educativ din lemn, înalt. 45 cm
279,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carucior din lemn pentru copii, 36 x 30 x 45 cm.

  • Siguranță și stabilitate: Caruciorul din lemn MDF asigură nu numai confort și distracție, ci mai presus de toate siguranța copilului dumneavoastră. Construcția solidă și spătarul stabil îi ajută bebelușului să facă primii pași.
  • Dimensiuni optime: Dimensiunile universale de 36 x 30 x 45 cm îl fac confortabil de utilizat pentru copil în timpul primelor încercări de mers. Cantărește 2,6 kg și este un suport stabil pentru bebeluș.
  • Fabricat din MDF: Este fabricat din MDF, ceea ce oferă copilului stabilitate și siguranță în timp ce învață să meargă. Datorită construcției solide și materialelor durabile, va însoți bebelușul în timpul dezvoltării abilităților sale motrice.
  • Culori moi:Culorile pastelate combinate cu bejul sunt potrivite pentru copii. Se va potrivi cu diferite interioare, atât în ​​camera copilului, cât și în alte încăperi de acasă.
  • Multifuncțional: Pe lângă învățarea mersului, are și elemente educaționale suplimentare, precum blocurile de stivuire sau un labirint, care dezvoltă abilitățile manuale și logice ale copilului. Devine nu numai un instrument practic pentru a învăța să meargă, ci și o jucărie atractivă care dezvoltă abilitățile și abilitățile copilului tău.
Cod produs
79546
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel