Cadou pentru un nou-născut, iepuraș din plus

  • Cadou pentru un nou-născut, iepuraș din plus
Cadou pentru un nou-născut, iepuraș din plus
Cadou pentru un nou-născut, iepuraș din plus
Cadou pentru un nou-născut, iepuraș din plus
Cadou pentru un nou-născut, iepuraș din plus
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iepuraș de plus - un cadou complet pentru un nou-născut.

  • Un cadou pentru un nou-născut: Un iepuraș de pluș este cadoul perfect pentru nașterea unui copil. Acesta este un cadou unic care, pe de o parte, oferă o jucărie moale și fermecătoare.
  • Culori neutre: Iepurașul are culori frumoase și strălucitoare, care atrag atenția bebelușului. Setul în nuanțe de alb cu detalii aurii este potrivit atât pentru nașterea unei fete, cât și a unui băiat.
  • Jucărie moale: Iepurașul este realizat din material moale și plăcut la atingere. Un iepuraș poate fi prieten mulți ani.
  • Sigur pentru cei mici: Iepurașul de pluș este potrivit chiar și pentru cei mai mici bebeluși. Iepurașul nu are elemente mici care ar putea reprezenta o amenințare pentru copil, iar turnarea din materiale sigure nu provoacă iritații ale pielii. Este un cadou complet și sigur pentru cei mai tineri.
  • Dimensiuni confortabile: Iepurașul are o dimensiune plăcută de 28,2 cm x 17,5 cm x 6,1 cm, ceea ce îl face perfect pentru îmbrățișare și joacă. Dimensiunea sa la îndemână îi permite să fie ținut cu ușurință cu mâinile mici, oferind copilului un sentiment de confort și siguranță.
Cod produs
79549
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
cutie de carton
Lungime (cm)
28,2
Latime (cm)
17,5
Inaltime (cm)
6,1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel