Pătură pentru copii, model curcubeu, 100 x 80 cm

  • Pătură pentru copii, model curcubeu, 100 x 80 cm
Pătură pentru copii, model curcubeu, 100 x 80 cm
Pătură pentru copii, model curcubeu, 100 x 80 cm
Pătură pentru copii, model curcubeu, 100 x 80 cm
Pătură pentru copii, model curcubeu, 100 x 80 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pătură pentru copii în culori discrete - elegantă cu un motiv curcubeu.

  • Pătură pentru copii: O pătură moale și confortabilă, cu dimensiunile 100 x 80 cm, decorată cu un model fermecător de curcubeu. Perfecta pentru îmbrățișare, acoperire caldă și dormit confortabil. Acesta va face copilul să se simtă în siguranță și confortabil.
  • Multifuncționala: O pătură pentru bebeluși în culori discrete și un motiv curcubeu nu este doar perfectă pentru dormit și îmbrățișat, ci și un accesoriu multifuncțional în camera unui copil. Poate fi folosita ca saltea de joacă pe podea, husă într-un cărucior sau pilota confortabilă în timpul unui pui de somn.
  • Tesaturi folosite: Pătura are un strat frontal din material acrilic, care nu este doar moale, ci și durabil și ușor de curățat. Poate fi spălata și curățata fără teama de a deteriora materialul, datorită căruia pătura rămâne întotdeauna frumoasa și igienă.
  • Verde deschis: Pătura este disponibilă în verde deschis. Acest accesoriu colorat va crea o atmosferă veselă și plină de culoare în camera copilului tău.
Cod produs
79550
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
100
Latime (cm)
80
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel