Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm

  • Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
Oglindă cu nori și pompoane, 40 x 36 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă în cadru de lemn pentru o cameră de copii - în formă de nor cu pompoane.

  • Oglindă decorativă originală: O oglindă în formă de nor cu pompoane va adăuga farmec și confort oricărui interior. Alegerea perfectă pentru cei care caută decorațiuni neobișnuite pentru camera unui copil.
  • Dimensiune practică 40 x 36 cm: Oglinda are dimensiuni care îi permit să fie agățată chiar și într-o cameră pentru copii mici.
  • Distracție extraordinară pentru copii: Pompoanele de pe oglindă pot imita zăpada sau ploaia, ceea ce face ca vizionarea acestei oglinzi să fie interesantă și plăcută pentru cei mai mici. Copiii vor fi fascinați de efectul de „zăpadă” pe oglinda lor.
  • Materiale sigure: Oglinda este realizată din materiale sigure, atât din punct de vedere al calității, cât și din punct de vedere al utilizării în camera unui copil. Rama din lemn este solidă și adaugă o notă naturală interiorului.
  • Ușor de montat: Oglinda este echipată cu cârlige convenabile care facilitează montarea ei pe perete. Datorită acesteia, poate fi instalata și mutata cu ușurință în orice loc din camera copiilor.
Cod produs
79553
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Inaltime (cm)
36
Adancime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel