Rama pentru 13 fotografii, 70 x 29,5 cm

  • Rama pentru 13 fotografii, 70 x 29,5 cm
Rama pentru 13 fotografii, 70 x 29,5 cm
Rama pentru 13 fotografii, 70 x 29,5 cm
Rama pentru 13 fotografii, 70 x 29,5 cm
Rama pentru 13 fotografii, 70 x 29,5 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ramă pentru 13 fotografii - un cadou perfect pentru prima zi de naștere

  • Rama de un an: Cadrul multiplu de 70 x 29,5 cm este un cadou perfect pentru prima zi de naștere a unui copil. Datorită acestuia, poți stoca și afișa cele mai importante amintiri din primul an de viață al bebelușului tău, precum fotografii sau desene creative. Este un suvenir grozav care vă va permite să păstrați și să admirați aceste momente speciale timp de mulți ani.
  • Culoare neutră: Rama albă este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Datorită unei astfel de scheme de culori, se va potrivi cu o cameră pentru copii, precum și cu o cameră de zi sau dormitor.
  • Fabricat din MDF: Rama este din MDF, ceea ce îi garantează durabilitatea. Construcția solidă protejează fotografiile împotriva deteriorării.
  • Protecția fotografiilor: Fiecare fotografie este protejată de un material PET transparent care imită sticla. Acest plastic sigur și rezistent la rupere vă protejează fotografiile de praf, murdărie și deteriorări accidentale.
  • Montarea comodă a fotografiilor: Rama este echipată cu urechi care permit montarea simplă și rapidă a fotografiilor. Acest lucru facilitează schimbul de fotografii, adaptând cadrul la noile amintiri.
Cod produs
79554
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
70
Latime (cm)
1,8
Inaltime (cm)
29,5
Numărul de sloturi foto
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel