Ceas de perete industrial CLOVIS, Ø 70 cm

  • Ceas de perete industrial CLOVIS, Ø 70 cm
Ceas de perete industrial CLOVIS, Ø 70 cm
Ceas de perete industrial CLOVIS, Ø 70 cm
Ceas de perete industrial CLOVIS, Ø 70 cm
Ceas de perete industrial CLOVIS, Ø 70 cm
219,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete în stil industrial - diametru 70 cm.

  • Ceas industrial CLOVIS: Ceasul de perete cu diametrul de 70 cm este o combinație între un stil industrial unic și caracter practic, care va adăuga caracter și un aspect unic interiorului tău. Datorită dimensiunilor sale impresionante, ceasul este punctul focal perfect al aranjamentului și atrage atenția prin designul său modern.
  • MDF și metal: Ceasul are un cadru solid din MDF și elemente din metal, care garantează rezistența și soliditatea structurii. Datorită utilizării materialelor rezistente, ceasul va fi o decorare estetică a peretelui pentru o lungă perioadă de timp.
  • Design modern: CLOVIS este un ceas cu un aspect minimalist care se va potrivi perfect în interioarele moderne și la mansardă. Caracterul său brut și forma simplă îi conferă un farmec unic care îi va încânta pe iubitorii stilului industrial.
  • Ușor de asamblat: Ceasul este ușor de asamblat și utilizat. Este alimentat de o baterie AA.
  • Mecanism de precizie: Datorită mecanismului de precizie, ceasul arata ora precisa. Nu este doar un element decorativ elegant, ci și un instrument practic de cronometrare care asigură măsurarea exactă a acestuia.
Producător
Cod produs
79559
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Latime (cm)
70
Adancime (cm)
4,5
Diametru (cm)
70
Baterii
neincluse
Sursa de putere
baterii
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel