Oglindă pentru machiaj, rotativă, marire 3x

  • Oglindă pentru machiaj, rotativă, marire 3x
Oglindă pentru machiaj, rotativă, marire 3x
Oglindă pentru machiaj, rotativă, marire 3x
Oglindă pentru machiaj, rotativă, marire 3x
Oglindă pentru machiaj, rotativă, marire 3x
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă de machiaj rotativă cu mărire de 3x.

  • Oglindă practică: O oglindă de mărire este un instrument indispensabil pentru machiajul de zi cu zi. Mărirea de trei ori vă va permite să faceți cu precizie fiecare detaliu, chiar și cele mai mici corecții. Este soluția perfectă pentru persoanele care au nevoie de o precizie suplimentară atunci când aplică produse cosmetice, se machiază sau se penseaza.
  • Metal durabil: Oglinda este fabricată din metal, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung fără teama de deteriorare. Construcția solidă asigură stabilitatea oglinzii, ceea ce este deosebit de important la aplicarea machiajului.
  • Dimensiuni practice și la îndemână: Datorită dimensiunilor compacte (16 cm x 20 cm x 7 cm), puteți încadra cu ușurință oglinda într-o pungă de cosmetice sau pe o comodă, ceea ce vă va permite să o ai mereu la îndemână, indiferent de locul, unde te afli. Este o soluție perfectă atât acasă, cât și în călătorii.
  • Cadru argintiu Oglinda impresionează nu numai prin funcționalitățile sale, ci și prin aspectul său elegant, care se va potrivi în orice baie sau dormitor. Nu este doar un gadget practic, ci și un frumos decor interior.
  • Design rotativ: Oglinda este rotativă, astfel încât să îi puteți ajusta unghiul în funcție de nevoile dvs. Aceasta este o funcție foarte practică, care vă permite să poziționați comod și flexibil oglinda în timpul machiajului pentru a obține cea mai bună vedere a feței dvs.
Cod produs
79573
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
16
Inaltime (cm)
20
Adancime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel