Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm

  • Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
Perie de toaletă ONYX, înălțime 40,2 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient cu perie de toaletă, ONYX - un plus elegant pentru baie.

  • Peri sintetici: Peria de toaletă ONYX este fabricată din plastic de înaltă calitate, care asigură curățarea eficientă și igienă a toaletei. Perii sintetici garantează utilizarea pe termen lung fără teama de deteriorare.
  • Înălțime 40,2 cm: Datorită înălțimii de 40,2 cm, peria de toaletă ONYX permite curățarea convenabilă și eficientă chiar și a locurilor greu accesibile din toaletă. Mânerul lung asigură o prindere fermă, ceea ce facilitează îndepărtarea minuțioasă și eficientă a murdăriei.
  • Culoare neagră elegantă: Setul negru adaugă stil și modernitate oricărei toalete. Nu este doar un instrument practic, ci și un plus estetic în baie, care va adăuga un accent elegant.
  • Curățare ușoară: Peria de toaletă este ușor de curățat și de păstrat curata. Datorită acestuia, asigură condiții de igienă în toaletă, eliminând bacteriile și murdăria. Menținerea curată în mod regulat vă permite să mențineți igiena în întreaga baie.
  • Două versiuni de culoare: Setul este disponibil în două versiuni de culoare: negru și bej. Puteți alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu decorul băii dvs. pentru un accesoriu perfect asortat.
Cod produs
79576
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
40,2
Diametru (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel