Recipient pentru dischete și bețișoare de urechi ONYX, Ø 9,9 cm

  • Recipient pentru dischete și bețișoare de urechi ONYX, Ø 9,9 cm
Recipient pentru dischete și bețișoare de urechi ONYX, Ø 9,9 cm
Recipient pentru dischete și bețișoare de urechi ONYX, Ø 9,9 cm
Recipient pentru dischete și bețișoare de urechi ONYX, Ø 9,9 cm
Recipient pentru dischete și bețișoare de urechi ONYX, Ø 9,9 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient de baie cu capac - protecție decorativă împotriva umezelii.

  • Recipient pentru dischete și betisoare de bumbac: Recipientul ONYX este o soluție funcțională și estetică pentru depozitarea dischetelor de bumbac și a betisoarelor de bumbac în baie. Realizat din plastic cu diametrul de 9,9 cm, arată modern și stilat, completând perfect amenajarea interioară.
  • Materiale rezistente la umiditate: Recipientul este fabricat din polirășină, ceea ce îl face rezistent la umiditate. Acest lucru este deosebit de important în baie, unde există umiditate ridicată.
  • Dimensiuni practice: Cu un diametru de 9,9 cm și o înălțime de 12 cm, recipientul are dimensiunea perfectă. Oferă suficientă capacitate, și în același timp nu ocupă prea mult spațiu în baie, astfel încât poate fi așezat cu ușurință pe un raft sau pe blatul lavoarului.
  • Două versiuni de culoare: Este disponibil în două versiuni de culoare: negru și bej. Datorită acestui fapt, poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine decorului băii tale și poți crea o compoziție coerentă în cameră.
  • Capacul recipientului protejează împotriva umezelii: Recipientul este echipat cu un capac practic care oferă protecție suplimentară împotriva umezelii. Datorită acestui fapt dischetele demachiante si betisoarele vor fi protejate împotriva influenței vaporilor de apă și își vor păstra calitatea și prospețimea mai mult timp.
Cod produs
79579
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Latime (cm)
9,9
Inaltime (cm)
12
Diametru (cm)
9,9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel