Dispenser pentru săpun lichid ONYX, ardezie, Ø 7 cm

  • Dispenser pentru săpun lichid ONYX, ardezie, Ø 7 cm
Dispenser pentru săpun lichid ONYX, ardezie, Ø 7 cm
Dispenser pentru săpun lichid ONYX, ardezie, Ø 7 cm
Dispenser pentru săpun lichid ONYX, ardezie, Ø 7 cm
Dispenser pentru săpun lichid ONYX, ardezie, Ø 7 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dozator de săpun lichid cu pompă ABS, 7 x 14 cm, ONYX.

  • Material rezistent: Dozatorul de săpun ONYX este fabricat din polirășină, care este un material rezistent la deteriorare care imită piatra. Datorită acestui lucru, puteți fi sigur că recipientul vă va servi mulți ani, păstrându-și aspectul estetic. Pompa este realizată din ABS, ceea ce asigură confortul de utilizare.
  • Două culori: Dozatorul este disponibil în două culori: negru și bej. Datorită acestei opțiuni, poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine decorului băii tale, permițându-ți să asortezi accesoriul cu restul interiorului.
  • Design estetic: Dozatorul de săpun ONYX se distinge printr-un design modern și elegant, care se potrivește perfect cu diferite stiluri de băi. Forma sa minimalistă și finisajul din piatră îi conferă un caracter unic.
  • Dimensiuni practice: Dozatorul are dimensiuni compacte cu un diametru de 7 cm și o înălțime de 14 cm. Nu ocupă mult spațiu pe chiuvetă sau raft și, în același timp, va reține mult timp cantitatea potrivită de săpun lichid.
  • Dozare ușoară: Echipat cu o pompă ABS, dozatorul asigură o dozare ușoară și precisă a săpunului, ceea ce permite utilizarea sa economică. Pompa funcționează fără probleme, oferind confort atunci când utilizați săpunul.
Cod produs
79585
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
17,4
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel