Coș pentru usa, din iarbă de mare, 28 x 69 cm

  • Coș pentru usa, din iarbă de mare, 28 x 69 cm
Coș pentru usa, din iarbă de mare, 28 x 69 cm
Coș pentru usa, din iarbă de mare, 28 x 69 cm
Coș pentru usa, din iarbă de mare, 28 x 69 cm
Coș pentru usa, din iarbă de mare, 28 x 69 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș pentru usa din iarbă de mare - o soluție funcțională și estetică pentru organizarea spațiului

  • Iarbă de mare naturală: Acest coș practic este realizat din iarbă de mare, ceea ce îi conferă o senzație naturală. Nu este doar o soluție funcțională de depozitare, ci și un plus estetic care va introduce un accent natural spațiului tău.
  • Potrivire optimă: Coșul măsoară 28 x 69 x 11,5 cm. Vă permite să profitați la maximum de spațiul disponibil și să stocați o varietate de articole într-un mod ușor accesibil.
  • Trei rafturi: Coșul are trei rafturi care asigură organizarea articolelor depozitate. Este o soluție perfectă pentru a vă menține baia sau bucătăria ordonată.
  • Finisajul estetic: Coșul este realizat în mod estetic și fiabil. Iarba de mare se potrivește perfect cu accesoriile de baie.
  • Instalare ușoară: Asamblarea coșului este ușoară datorită cârligelor speciale care asigură stabilitatea. Este o soluție practică care nu necesită instrumente.
Cod produs
79614
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
28
Inaltime (cm)
69
Adancime (cm)
11,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel